sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Felix- maustetahnat / Buzzador

 #felixmaustetahnatbuzzaus

Meillä syödään usein tomaattipastaa, koska se on niin nopeaa, helppotekoista ja ennenkaikkea tosi hyvää! Teen kastikkeen tuoreista raaka-aineista: sipulista, valkosipulista ja tomaateista.
Nyt kun pääsin Buzzadorina testaamaan Felixin uutuustuotteita - maustetahnoja, niin sain heti kokeilla niitä pastan maustamiseen. Käytän yleensä yrttini kuivattuina mutta jotenkin se käyttämäni seos on alkanut jo vähän tökkiä, ja viime kerralla jätin kokonaan sen käyttämättä. Mutta nyt sain testiin basilikatahnaa ja se on juuri sitä, mitä pastani kaipasi! Kuin tuoretta basilikaa, mutta silti kätevästi tuubimuodossa. Eipä tähän aikaan vuodesta edes tuoretta enää oikein saisikaan. Mittasuhteet näissä tahnoissa on samat kuin jos käyttäisi tuoretta vastaavaa raaka-ainetta.

Basilikatahnan lisäksi valikoimiin kuuluu chili-, valkosipuli- ja inkivääritahna.


***

Mausta ja uudista arkiruokaa Felix-maustetahnoilla!

Felix-maustetahnoilla maustat ja uudistat ruoan kuin ruoan – niin perinteiset suomalaiset arkiruoat kuin hieman eksoottisemmatkin uutuudet! Laadukkailla Felix-maustetahnoilla loihdit ruokaasi aidon, hyvän maun ilman vaivalloista mausteyrttien pesemistä, kuorimista ja hienontamista. Maustetahnoja käytetään tuoreiden yrttien tapaan ruoanlaitossa. Tuotteet säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä ja avattuina jääkaapissa.

Lyhyesti:
* Valmistetaan korkealaatuisista, hienonnetuista yrteistä, mikä takaa aidon, hyvän maun.
* Kaikki Felix-maustetahnat ovat gluteenittomia ja laktoosittomia eivätkä ne sisällä kananmunaa, vehnää tai maitoa.
* Helppo, hygieeninen ja nopea annostella tuubista.
* Eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.
* Käytetään tuoreiden yrttien tapaan.
* Säilyy avaamattomana 12kk  huoneenlämmössä.
* Hinta noin 2,45€ / tuubi.






















 #felixmaustetahnatbuzzaus

Olen Buzzador, testaan ja arvioin tuotteita ja palveluita, joista annan viralliset raportit toimeksiantajille. Testaaminen on pääsääntöisesti maksutonta - maksulliset kampanjat on erikseen ja niihin kuin muihinkin kampanjoihin osallistuminen on vapaaehtoista. Testaamisesta ei makseta korvausta.
Liittyminen on helppoa ja testaaminenhan on aina hauskaa ja hyödyllistä!

Terkuin,
Suvi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti